Påsklovsskoj i Luleå

Spoken word med Agnes Török, beachparty i Gammelstad, sagovandring på Hägnan, påskpyssel på bibblo eller varför inte en omgång pingis? Valen är många när det gäller olika påsklovsaktiviteter i Luleå.

För dig som går högstadiet eller gymnasiet bjuder Ung i Luleå på gratis bio den 16 april. En hel salong är bokad på Folkets bio och Spiderman - Into the spiderverse är laddad.

Den 18 april blir det beachparty för högstadieelever i Gammelstads badhus. Kolla in Ung i Luleås insta för mer infolänk till annan webbplats och anmälan.

Och du som gillar spoken word får bara inte missa Agnes Török, en av Sveriges bästa spoken word poeter, som håller workshop och föreställning på Stadsbibblo helt gratislänk till annan webbplats den 16 april.

Spoken word-poeten Agnes Török bjuder på både workshop och föreställning under påsklovet.

Bibblan, bad och pingis

På Gammelstads bibliotek ordnas påskpyssellänk till annan webbplats plus högläsning 16 april. På Hertsöns bibblo blir det påskskojlänk till annan webbplats med pyssel, påsklovsmysterium, högläsning och bokbingo och på Råneås bibliotek kan du påskpyssla.

länk till annan webbplats
Sen har vi ju friluftsmuseet Hägnan som 15-18 april ordnar aktiviteter för påsklovsledigalänk till annan webbplats. Här blir det bak av mjukkaka, sagovandring med gumman Tö och påskpyssel.

I Luleå Energi Arena kan du lira pingis på drop in. Allmänhetens pingis har öppet måndag - onsdag 13.00-17.00 och skärtorsdag 07:00-16:00 i E1 hallen. Ta med egna pingisracket och kom ombytt.

Eller kanske ett påskbad kan locka? Kolla in badens egen webb för öppettider!länk till annan webbplats

Text: Therese Hedman

Foto: Pexels samt Agnes Török pressbild

15 april 2019

Logotyp