Filma ditt Luleå och vinn 400 kronor

Som en del av Luleås 400-årsjubileum anordnar Luleå kommun en filmtävling på Instagram. Under rubriken ”Mitt Luleå” kan du dela med dig av dina guldkorn runt om i kommunen. Presentkort på 400 kronor ligger i vinstpotten.

Tävlingen är enkel, det enda du behöver göra är att ta upp mobilkameran, filma en snutt och dela med dig av ditt Luleå. Det kan vara en solig dag på isbanan, en film på ditt husdjur eller ett ögonblick i vardagen.

Dela med dig av ditt Luleå i Luleå kommuns filmtävling på Instagram.

Filmtävlingen ”Mitt Luleå” pågår under hela året. Vi publicerar vinnarbidragen löpande på Luleå kommuns Instagramkontolänk till annan webbplats tillsammans med vår Luleåvinjett.

Totalt kommer vi att utse 50 vinnare under året som får ett Luleå Citykort värt 400 kronor. Presentkortet går att använda i de flesta butiker, restauranger och kaféer i centrum.

Så här gör du:

  1. Filma en filmsnutt med din mobiltelefon. Filmen ska vara max 60 sekunder. Formatet bör vara stående (9:16) för att fungera på Instagram stories.
  2. Skicka din film till kommunikation@lulea.se via We Transfer (eller annan fildelningstjänst) tillsammans med dina kontaktuppgifter: namn, adress, mobil och e-post samt födelsedatum (ÅÅÅÅ/MM/DD) då vi har en åldersgräns på 16 år. Ange "Filmtävling Mitt Luleå" som ämnesrad i mejlet.
  3. Klart!

Läs mer om tävlingen på lulea.se/mittlulealänk till annan webbplats

FAKTA

  • Den 12 juli 1621 fick Luleå stadsrättigheter av Gustaf II Adolf. Luleå kommun firar 400-årsjubileet under hela 2021.
  • Läs mer om 400-årsjubileet på www.lulea.se/400länk till annan webbplats.

DELA VIA SOCIALA MEDIER

Text: Susanne Lundblom

Foto: Jonas Jonnerby

Logotyp