Lulebo vinnare av Kundkristallen 2024

Den 8 februari gick fastighetsgalan Benchmark Event av stapeln på Berns Salonger i Stockholm och årets Kundkristaller delades ut under festliga former. Lulebo vann Kundkristallen 2024 i en av kategorierna.

Sedan 2005 har AktivBo delat ut Kundkristallen till Sveriges bästa hyresvärdar. Syftet med Benchmark Event är att lyfta fram de hyresvärdar som prioriterar sina kunder, satsar på en hög kvalitet och samtidigt skapar ett forum för erfarenhetsutbyte.

Läs mer om Kundkristallen här. Länk till annan webbplats.

Rickard Lindbäck, Ingela Björklund, Erik Öhrling, Madelene Hansson och Carl-Axel Sundbaum.

Totalt 37 bolag var nominerade i olika kategorier och storleksklasser baserat på hyresgästernas egna omdömen om sina hyresvärdar och Lulebo blev en av de slutliga vinnarna.

Baserat på resultaten av kundundersökningar under 2023 var Lulebo ett av tre företag i sin storleksklass (4 000-10 999 lägenheter) som nominerats till årets Kundkristall i kategorin ”Största lyft Serviceindex” för bostäder och tog hem vinsten.

– Det känns fantastiskt att Lulebo vann priset för största förändring av Serviceindex, säger Erik Öhrling, vd för Lulebo, och fortsätter:

– Detta är en tävling som helt baseras på hyresgästernas svar på en kundenkät och därför hade det varit bäst att fråga dem, men vi har jobbat stenhårt med att skapa en bättre serviceorganisation och har sedan första juni bytt ut vår entreprenörlösning för service med egen personal och egna avtal kring städ, grönytor och snö.

Vad betyder utmärkelsen för Lulebo?

–Det betyder väldigt mycket för oss, vi känner själva internt att vi är inne i en stor förändringsresa och detta pris är ju bästa kvittot att vi är på rätt väg. Vi är inte på något sätt färdiga med vår utveckling, men vi kommer jobba vidare med ännu högre intensitet efter detta, säger Erik Öhrling.

DELA VIA SOCIALA MEDIER

Text: Linda Sundström

20 februari 2024

Logotyp