De leder årets Allsång på Hägnan

Partrik Isaksson och Britta Bergström leder sommarens allsång på friluftsmuseet Hägnans. Den 19 juli kommer de till Luleå med gäster och fullproppade allsångshäften.

– Sedan första allsångsåret 2010 har vi siktat på att göra Hägnan till en lika självklar plats för allsång som Skansen. Vi har en fantastisk miljö och lika fantastiska artister, säger Ann Lindblom Berg, chef friluftsmuseet Hägnan.

Patrik Isaksson har sedan hits som Du får göra som du vill och Hos dig är jag underbar släppt sex album och varit med i melodifestivalen. Britta Bergström är en av Sveriges mest anlitade körsångerskor som medverkat i både melodifestivalen och Så ska det låta. Nu är hon en del av husbandet i Så mycket bättre och deltar i Allsång på Skansen.

– Jag värmer först upp med Allsång på Skansen. Sen är jag superpeppad på att komma till Hägnan för att sjunga allsång med Luleåborna!, säger Britta Bergström.

Britta Bergström och Patrik Isaksson kommer till Luleå för sommarens Allsång på Hägnan

Luleå-Alice gästar

Allsången på Hägnan bjuder på en blandad kompott av musik plus fina gäster och ett svängigt band.

– Jag har bjudit in en ung Luleåtjej, Alice Larsson, som har en fantastisk röst som jag önskar att fler får höra! Nu får ni chansen, säger Britta Bergström.

Bandet består av Kerstin Ryhed, piano och sång, Fredrik Lundgren, gitarr och sång och Andreas Öberg, trummor och sång.

Biljetterna är redan nu släppta på webbenlänk till annan webbplats och från nationaldagen och framåt kan du även köpa dem i lanthandeln på Hägnan.

Text: Therese Hedman

Foto: Från Britta Bergström och Patrik Isaksson

03 juni 2019

Logotyp