Save the date för Luleå Live:
11-12 november ses vi igen

Festivalen Luleå Live blev en succé förra året och i november är det dags igen för två dagars festival – gratis och öppen för alla. Än så länge är inga artister avslöjade men arbetet med att boka är i full gång.

– I oktober räknar vi med att kunna släppa de första akterna. Det känns oerhört spännande och roligt att göra Luleå Live igen och vi tror och hoppas att Luleåborna tycker detsamma, säger Örjan Esensjö, evenemangslots på Luleå kommun.

Förra året gick Luleåborna man och kvinna ur huse för att kolla in gratisfestivalen Luleå Live. I år hoppas arrangörerna på samma positiva respons.

Luleå Live kommer precis som förra gången att erbjuda liveunderhållning i lokaler såsom musikarenor, restauranger, caféer och hotell i Luleå centrum.

– Festivalen kommer att ha några nationella artister och en hel del lokala samt regionala. Här finns tillfälle för Luleås egna artister att framträda och den som vill vara med och uppträda kan gärna hålla uppsikt på facebook.com/lulealive2022 Länk till annan webbplats. och hemsidan www.lulealive.nu Länk till annan webbplats.. Där kommer meddelande om när och hur man anmäler intresse att delta, berättar Örjan Esensjö.

Luleå Live producerar och finansierar innehåll på några av de medverkande scenerna. Övriga scener får aktörer möjlighet att själva skapa entréfritt innehåll till och på så sätt bli en del av programmet. Mer om hur det går till och hur man ansöker om att bli en spelplats finns att läsa på https://forms.gle/9q8SmSFqc9UJRbjTA Länk till annan webbplats.

DELA VIA SOCIALA MEDIER

Text: Marina Wikberg

Foto: Pixabay och Vinter/Luleå kommun

Logotyp