Spelschemat för Luleå Live
– planera din musikhelg!

Musikfestivalen Luleå Live går av stapeln i Luleå centrum 27-28 oktober och det vimlar av både lokala och nationella artister på ett helt gäng olika spelställen. Här är spelschemat.

Under de senaste veckorna har artistsläppen duggat tätt. Här hittar du fullständigt spelschema: https://lulealive.nu/spelschema Länk till annan webbplats.

Massor av artister och massor av musik . Det väntar i helgen när Luleå Live äntligen drar i gång.

– Jag ser väldigt mycket fram emot helgen och att få bjuda luleåbor och tillresande på massor med musik, säger Robin Lindquist projektledare för Luleå Live.

Luleå Live är en helt entréfri festival med två dagars scenprogram som är öppen för alla. Vi fyller stadens centrum med musik på restauranger, caféer och hotell. Musik att uppleva tillsammans med gamla och nya vänner och andra som man ännu inte känner.

Musik av alla de slag

Repertoaren är mycket bred och säkert hittar du något som du verkligen gillar. Du kan välja och vraka mellan pop, jazz, synth, visor, metalcore och mycket annat.

– Festivalen innehåller inget tivoli, inga marknadsknallar och inga streetfoodvagnar. I stället bygger vi, tillsammans med krögare, musiker och besökare, den festival vi vill ha. Fokus är musik, mat och möten. Kom och dela upplevelsen med oss. Vi ses i vimlet, avslutar Robin Lindquist.

DELA VIA SOCIALA MEDIER

Text: Marina Wikberg

Foto: Pressbilder

Uppdaterad: 26 oktober 2023

Logotyp