Världspremiär i kommunens dans-och cirkusresidens

På söndag 27 augusti blir det en världspremiär i Luleå när cirkuskompaniet Olo Company premiärvisar sin föreställning Soft Spot. Med jonglering och handstående navigerar de bland hundratals glas i en föreställning om sårbarhet.

Soft Spot är en cirkusföreställning med en jonglör, en handståendeartist, några träskivor och hundratals vinglas. Med hjälp av sina cirkusförmågor skildrar artisterna ömtålighet och känslighet på ett lätt och lekfullt sätt.

På söndag blir det världspremiär för cirkusföreställningen Soft Spot som jobbats fram under kommunens dans-och cirkusresidens.

Cirkusteknikerna handstående och jonglering leder publiken genom föreställningen där artisterna undersöker både glasets fysiska förmåga och gräns och samtidigt varandras gränser.

Föreställningen är från 7 år och spelas i Dansinitiativets lokaler. Biljetter till föreställningen hittar du här. Länk till annan webbplats.

Olo Company har arbetat fram sin föreställning i Luleå under Luleå kommuns dans-och cirkusresidens som du kan läsa mer om här. Länk till annan webbplats.

DELA VIA SOCIALA MEDIER

Text: Therese Hedman

Foto: Isak Stockås

Logotyp