Idrottsverksamhet ställs in efter skärpta råd

Nu ställs även Nattidrotten på Porsön, allmänhetens åkning i kommunens ishallar och privatpersoners möjlighet att nyttja Arcushallen in. Detta med anledning av de skärpta allmänna råden från Folkhälsomyndigheten.

Skridskorna får vila ett tag då allmänhetens åkning ställs in tillfälligt.

Nattidrotten på Porsön som varit i gång sedan oktober pausar sin verksamhet för tillfället och skjuter även upp invigningen av Nattidrotten i centrum och på Tuna/Notviken.

”Hälsan är just nu viktigare än någonsin. Det är tillsammans, men på avstånd som vi kan klara av det här”, skriver Nattidrotten på sin Facebooksida.

I väntan på att de kan dra i gång igen kan du följa Nattidrotten i sociala medier för utmaningar och tävlingar: Instagram @nattidrottlulealänk till annan webbplats samt Tiktok @nattidrottlulea.

Allmänhetens åkning inställd

Även allmänhetens åkning i ishallarna ställs in från den 13 november till 8 december, med möjlighet till förlängning. Detsamma gäller allmänhetens användning av Arcushallen som från 13 november enbart är öppen för föreningar.

Detta för att undvika trängsel och minska risken för smittspridning. Den som köpt träningskort till Arcus får automatiskt kortet pausat fram till 8 december och därefter förlängda en månad.

Text: Therese Hedman

Foto: Thomas Laukat, Pexels

13 november 2020

Logotyp