Vårpromenad för företagare med kommunens upphandlare

Under våren får promenerande företagare chansen att ställa frågor till kommunens upphandlare om offentliga upphandlingar och lära sig mer om att lämna anbud. Promenera med en upphandlare genomförs under ett tre tillfällen i april.

Är du företagare och har frågor om inköp och upphandling i Luleå kommun? Välkommen att boka en tid Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för en promenad med en av våra upphandlare och få svar på just dina frågor och förhoppningsvis lära dig mer om hur upphandling inom Luleå kommun fungerar.

Inköpsenheten vill utveckla dialogen med lokala företagare som är nyfikna på att göra affärer med kommunen, därför bjuder de in till promenader.

Upphandlaren Marie-Helen Gidlund på promenad med Sari Huczkowski.

Den här typen av promenader har arrangerats under flera år av kommunen. Förra hösten tog Sari Huczkowski som driver Studio konst och form en lunchpromenad med upphandlaren Marie-Helen Gidlund. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

– Det var väldigt givande. Jag har lärt mig mycket om hur en direktupphandling fungerar. Det var också bra att få ett ansikte på en person, säger hon.

– Det känns viktigt att fortsätta dialogen med näringslivet. De vi har promenerat med verkar väldigt nöjda. Det är också givande för oss som arbetar på inköp att få knyta de kontakterna, säger Erika Kers, upphandlare vid Luleå kommun.

I vår kan du som företagare anmäla dig till datumen 11, 18 och 25 april. Läs mer här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

DELA VIA SOCIALA MEDIER

Text: Linda Sundström

Bild: Maria Ekman

Ändrad: 15 mars 2024

Logotyp