Exjobb som spelar roll ska locka studenter

Nu ska Luleå kommun öka samverkan med universitetsstudenterna. Torsdag 21 oktober deltar kommunen på det digitala karriäreventet Framtidsmässan och presenterar den nya satsningen Exjobb som spelar roll.

– Luleå kommun och hela Luleåregionen är inne i en spännande utveckling. Vi har samlat våra verksamheters förslag till exjobb och bjuder in studenterna att vara med och spela roll för framtidens Luleå, säger HR-strateg Åsa Thomtén Jacobsson.

Luleå kommun är en av arbetsgivarna som deltar på den digitala Framtidsmässan för att presentera exjobb och lediga jobb som spelar roll för Luleå.

På Framtidsmässan kan studenterna träffa representanter från Luleå kommun via chatt eller videosamtal, för att få veta mer om kommunens exjobb och lediga jobb.

– Vi har behov av arbetskraft och universitetsstudenterna är en viktig målgrupp. Satsningen på Exjobb som spelar roll är en av aktiviteterna för att knyta samman kommunen och studenterna, och ge dem en bra bild av oss som potentiell arbetsgivare. Vi vill få fler studenter att stanna i Luleå eller flytta till Luleå, säger Åsa Thomtén Jacobsson.

Mer information om exjobb som spelar roll: www.lulea.se/exjobb Länk till annan webbplats.

FAKTA Framtidsmässan

  • Framtidsmässan är Sveriges största karriärevent för offentlig sektor som 2021 arrangeras för åttonde året i rad.
  • Framtidsmässan är en heldag där arbetsgivare från offentlig sektor får träffa universitet- och högskolestudenter samt nyexaminerade inom alla olika studieinriktningar från hela landet.
  • Länk till den digitala mässan: https://www.xn--framtidsmssan-jfb.com/student Länk till annan webbplats.
  • Öppettider: torsdag 21 oktober klockan 09.00–16.00

DELA VIA SOCIALA MEDIER

Text: Susanne Lundblom

Bild: Framtidsmässan

Logotyp