Träffa oss på rekryteringseventet Hemlängtan

Den 24–28 maj kan du träffa Luleå kommun och andra arbetsgivare från Luleå, Boden, Kalix, Piteå och Älvsbyn på rekryteringseventet Hemlängtan, som även i år blir digitalt. Oavsett vart i landet du befinner dig kan du boka in ett möte och få veta mer om vilka jobb som finns i Luleåregionen.

Det sker stora investeringar och etableringar i norra Sverige, bland annat inom grön energi. Behovet av arbetskraft är stort, både i offentlig sektor och inom det privata näringslivet.

– Det är här det händer, det känns roligt att jobba i en riktig framtidsregion. Och vi ser verkligen fram emot att träffa dig som har hemlängtan eller känner sug efter något helt nytt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad och spela roll, säger Åsa Thomtén Jacobsson, HR-strateg på Luleå kommun och en av dem du får träffa när du bokar ett möte med kommunen.

Har du hemlängtan eller känner du någon som vill flytta hem? I Luleå finns plats för fler. Riktig vinter, soliga somrar och en arbetsmarknadsregion med ett brett utbud av intressanta jobb.

Åsa Thomtén Jacobsson

Åsa Thomtén Jacobsson

Tidigare år har rekryteringseventet Hemlängtan och arbetsgivarna varit i Stockholm för att träffa potentiella hemvändare.

– Personliga möten är bra, men ett digitalt event ger oss möjlighet att träffa fler från olika delar av landet. Förutom jobb kan vi även berätta om hur bostadsläget ser ut och vad som är på gång i vårt område. Bor du redan i regionen är du självklart också välkommen att boka ett möte med oss, säger Åsa Thomtén Jacobsson.

Förutom Luleå kommun deltar även arbetsgivare som LKAB, Polarbröd, Arctic Group, Region Norrbotten och så klart kommunerna Boden, Kalix, Piteå och Älvsbyn.

Så här bokar du ett digitalt möte:

  • Gå in på Hemlängtans webblänk till annan webbplats
  • Läs mer om de arbetsgivare du är intresserad av
  • Under varje arbetsgivare kan du välja en ledig tid och boka ett digitalt möte

Allt du behöver för att delta är en e-postadress och möjlighet till videosamtal.

FAKTA

DELA VIA SOCIALA MEDIER

Text: Susanne Lundblom

Foto: Burban Studios, Tobias Åkeblom

Logotyp