Så hanterar Luleå kommun coronaviruset

Luleå kommun följer utvecklingen och samverkar med andra samhällsaktörer. Vårt fokus ligger på att upprätthålla samhällsviktig verksamhet samt att vidta åtgärder för att skydda riskgrupper. Samlad information om kommunens arbete och rekommendationer om coronaviruset och covid-19 finns på www.lulea.se/corona .

Inställt: Paul Rey och Linda Pira till SM-torgen

Under SM-veckan i Luleå och Boden fylls SM-torgen i städerna med aktiviteter och artister. Nu är det klart att Paul Rey och Linda Pira kommer till den stora folkfesten.

Paul Rey uppträder på SM-torget i Luleå och Linda Pira på SM-torget i Boden, lördag 28 mars klockan 19.30. SM-veckan Luleå/Boden har tidigare presenterat att Hanna Ferm och Robin Bengtsson kommer till folkfesten.

sångare Paul Rey

Paul Rey står på SM-torgets scen i Luleå lördag 28 mars kl: 19.30.

Paul Rey

Paul Rey är aktuell i Melodifestivalen med låten "Talking in my sleep".
Trots att han bara är 27 år känns det som att Paul Rey redan levt flera gånger. Från uppväxten i Lund på soulmusik, till den hyllade rapparen P.J., till storslagna popartisten Paul Rey som samarbetar med Snoop Dogg och har Quincy Jones som mentor.

I höst släpps mer musik, som också handlar om relationer, en av låtarna heter Hurt.

– Den handlar om att man är medveten om risken för att det kan göra ont ibland och det kan sluta med krossat hjärta, men det är värt det, berättar Paul Rey.

Linda Pira uppträder på SM-torget i Boden lördag 28 mars klockan 19.30.

Linda Pira

Efter en lång tystnad är Linda Pira tillbaka med singeln ”Plastico”. Till skillnad från tidigare års flört med pop (läs 2017 års singlar) och kommersiella samarbeten (Pantamera) är Linda tillbaka där hon började: Hård hiphop. Och hon spiller ingen tid med att beskriva sin sanning med ärlighet och självdistans. Med integritet, talang och en aura av självklar auktoritet rappar hon släpigt och kaxigt om systerskap, kärlek, uppväxten i västerort och brustna drömmar.

SM-VECKANS PROGRAM

Text: Malin Holmqvist

Foto: Pressbilder

06 mars 2020

Logotyp