Socialförvaltningen söker sommarjobbare

Behovet av sommarvikarier inom vård och omsorg är stort. Socialförvaltningen startar nu sin rekryteringskampanj för att hitta vikarier till hemtjänsten, personlig assistans, vård- och omsorgsboenden, gruppboenden och hemsjukvården.

– Ett jobb på socialförvaltningen innebär att du möter personer som är i behov av din hjälp, ditt stöd och ditt engagemang. Du får göra skillnad i människors vardag, berättar Anna-Lena Hellström, enhetschef för kompetensförsörjning på socialförvaltningen.

Att sommarjobba inom vård och omsorg innebär ett omväxlande jobb hos en trygg arbetsgivare och en möjlighet att göra skillnad i människors vardag.

– Vi ser gärna att våra vikarier kan jobba hela sommaren eftersom det är viktigt för våra brukare att träffa samma personer och lära känna dem, förklarar Anna-Lena.

Stora möjligheter till jobb efter sommaren

Får man ett sommarjobb inom socialförvaltningen är möjligheterna stora att få fortsätta inom yrket.

– Vi behöver anställa många nya medarbetare de kommande åren och är måna om att hitta rätt personer. Vill du utvecklas, komma med nya perspektiv och vara med och driva utvecklingen framåt inom vård och omsorg så finns stora möjligheter för dig som vill fortsätta att utvecklas med oss efter sommaren, säger Anna-Lena.

Här finns kommunens sommarjobblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Här berättar socialförvaltningens medarbetare om sina jobb och varför de gjorde sina yrkesvallänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Text: Bo Henry Pettersson

Foto & Film: Vinter

06 mars 2019

Logotyp