Södra hamnplan sommar tinar fram i år igen

Det blir, till mångas glädje, sommaraktiviteter på Södra hamnplan även denna säsong. Just nu söker Luleå kommun föreningar och företag som vill medverka med spännande och roliga aktiviteter.

Södra hamnplan sommar är en mötesplats dit alla är välkomna. Roligheterna startar den 13 juni och håller på till och med 14 augusti. Verksamheten kommer att ha öppet för spontana aktiviteter vardagar klockan 9.30 till 17. Det blir även en del pop up-events och programlagda aktiviteter.

Har du en förening eller ett företag som vill arrangera aktiviter på Södra hamnplan i sommar? Perfekt! Hör av dig till Luleå kommun.

På Södra hamnplan sommar kan du både slappa och sporta. Här finns till exempel solstolar och hängmattor och givetvis dyker också den sedvanliga sandstranden med palmerna upp.

För den som vill aktivera sig finns Fritidsbanken på plats och lånar gratis ut olika sportartiklar över dagen. Naturligtvis kan du också handla mat, fika och glass.

Vill din förening eller ditt företag vara med?

Har du har en förening eller ett företag som vill bidra till att Södra hamnplan sommar blir ännu roligare? Hör av dig och berätta vad just du vill arrangera för aktivitet/aktiviteter.

Kontaktuppgifter finner du på denna sida: Södra hamnplan sommar - Luleå kommun (lulea.se) Länk till annan webbplats.

Vill du hålla dig uppdaterad om alla roligheter som sker på Södra hamnplan sommar?

Följ oss gärna på Instagram: https://www.instagram.com/sodrahamnplan/ Länk till annan webbplats.

DELA VIA SOCIALA MEDIER

Text: Marina Wikberg
Foto: Luleå kommun

Logotyp